Pintura Líquida

Disposem de la maquinària i els coneixements necessaris per obtenir un acabat perfecte. El nostre compromís és oferir sempre la màxima qualitat, per garantir que el client quedi satisfet amb els nostres serveis.

Tenim un reguitzell de mostraris perquè el client pugui decidir quin és el millor acabat pel seu material, ja sigui amb pintura sintètica, poliuretà i acrílics.

Treballem amb tot tipus de superfícies i materials (ferro, acer, alumini, coure, llautó, plàstics, fustes, …). Apliquem base d’imprimació per evitar l’oxidació i el futur deteriorament del material. Disposem de forn d’assecat de la pintura i de gran espai per l’assecat al aire.

Estem adaptats als temps que corren, i oferim el lacat a preus econòmics i en el menor temps possible.

Pintura en Pols

Oferim un gran servei de pintura en pols, amb acabats perfectes tant en peces petites com en peces de grans mides.

Proporcionem una alta flexibilitat per adaptar-nos a de la forma més competent en feines de petites i grans quantitats. Els resultats són verificats un a un per comprovar el resultat òptim de les peces.

Envernissats

Estem especialitzats en envernissats de peces molt delicades, com el llautó, el coure o peces banyades.

A Recobriments Trilla estem orgullosos de poder oferir les millors pintures industrials que hi ha al mercat i oferim una gran varietat d’acabats i la utilització dels productes que millor s’adapten a les peticions dels clients.

Acabats

Pintats en líquid sobre colors de carta RAL, Pantones, NCS, oxirons i marteles, i també sobre mostres de color.

Pintats en pols sobre colors de carta RAL i colors especials depenent de proveïdors.

Fem acabats texturats, brillants, satinats, mates, gofrats, metal·litzats, anti-calòrics i envernissats.